Elkészítés: A reszelt tököt sózzuk, borsozzuk, megszórjuk ételízesítővel.
50 dkg lisztből, 1 tojásból, kevés vízből lágy galuskatésztát készítünk, és forrásban lévő, bő, sós, étolajos vízbe szaggatva kifőzzük.
Egy megfelelő méretű sütőtálat kikenünk étolajjal, megszórjuk zsemlemorzsával.
A lesózott tököt kinyomkodjuk, majd hozzáadunk 3 tojást, 10 dkg lisztet, a tejfölt, jól összedolgozzuk, végül hozzákeverjük a galuskát és az apróra vágott kaprot.
Ezután a sütőtálba öntjük, tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, végül zsemlemorzsával. 180 fokra előmelegített sütőben 30 perc alatt szép
pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.