Elkészítés: Mielőtt elkezdjük a sütést, érdemes előkészülni: a vajat vegyük ki a hűtőből, hogy lehetőleg természetes módon felengedjen, kenhetően lágy legyen. Közben a sütőt se felejtsük el bekapcsolni és 180-ra előmelegíteni.
A natúr földi mogyorót daráljuk le, az étcsokit gőz fölött kezdjük olvasztani - így nem ég le, nagyon nem is kell rá figyelni -
A banánból 2 db-ot törjünk össze villával, a tojásokat válasszuk szét két külön edénybe.
A tojássárgájához adjuk hozzá a cukrot, a vajat, és keverjük gépi habverővel, magas fordulatszámon. Ha már eléggé homogén, keverjük bele az olvasztott csokoládét, majd az összetört banánt, és közben folyamatosan használjuk a gépi habverőnket.
Ezután a tojásfehérjébe tegyük bele a vaníliás cukrot, és verjük kemény habbá. A darált földimogyoróba keverjük bele a sütőport.
A végső összeállításkor a csokis masszába keverjük a földimogyorót, végül a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Egy 20x28 cm-es tepsit béleljük ki sütőpapírral, és öntsük bele a masszát, tegyük a sütőbe, és 30-35 percig süssük.
Amikor kész, a sütőpapír segítségével vegyük ki a tepsiből, majd a pogácsaszaggatóval vágjunk belőle korongokat, és helyezzük tányérra.
A megmaradt banánt szeleteljük karikákra, és díszítsük a már megsült csokis korongokat, végül díszítsük tejszínhabbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.