Elkészítés: A csokiszószhoz a vizet a cukorral és egy csipet sóval egy kis edényben felfőzzük, hozzáadjuk a kakaóport, és folyamatos kevergetés mellett kb. 5 perc alatt besűrítjük.
A tejszínt a porcukorral felverjük. A gesztenyekrémhez a gesztenyemasszát a tejjel, 3 evőkanál csokiszósszal és a felvert tejszín 1/4 részével krémesre keverjük.
Piskótát vagy édes kekszet poharakba morzsolunk, erre rétegezzük a tejszínhabot és a gesztenyekrémet, és csokiszósszal megocsolva tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.