Elkészítés: Az aszalványokat összevágom kisebbre, a csokikat szintén.
Egy jó nagy tálban a puha margarinnal összekeverem először a cukrokat, a fűszereket, a sót és a tojást (én kézzel szeretem), majd hozzáadom az összes többi hozzávalót a kakaópor kivételével. Egy kissé ragacsos a massza.
Elfelezem, és lisztes asztalra borítom a felét. 3 közepesen vastag rudat sodrok belőle, és tálcára rakom.
A másik felébe kakaóport szórok, és szintén lisztes asztalon 3-4 rudat sodrok belőle, ezt is tálcára teszem, majd a hűtőbe, hogy dermedjen egy kicsit. (Attól függ, mennyi lisztet vesz fel, hogy mennyire volt puha a margarin.)
A tepsikbe sütőpapírt teszek, és a hűtőből kivett tésztarudakat késsel korongokra vágom, ezeket a kezemmel ellapítom, és ráteszem a sütőpapírra.
A sütőt előmelegítem 190 C fokra. Betolom, és 14-15 perc alatt készre sütöm.
Ha megsült, a papírral együtt kihúzom az asztalra, újabb papírt teszek bele, és folytatom, amíg a tészta el nem fogy.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.