Elkészítés: A tészta hozzávalóit a tej kivételével összevegyítjük, majd a tejjel összegyúrjuk. Lisztezett deszkán kisodorjuk 3 mm vastagra, és különböző formákat szaggatunk belőle. 170 fokon 15 percig sütjük, majd kihűtjük.
A tortabevonót felolvasztjuk 2 dkg margarinnal, kissé lehűtjük, és egy zacskó sarkába töltjük. A sütiket sütőpapírra szorosan egymás mellé pakoljuk, és a zacskó sarkán 1 mm-es lyukat vagva a sütiket összecsíkozzuk. Hideg helyre tesszük, hogy jól lehűljön.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.