Kenjük meg a tésztalapok mindkét oldalát 1 dl tojáslikőrrel. Áztassuk a zselatint hideg vízbe, majd tegyük félre. Keverjük a tojássárgáját a megmaradt likőrrel és a cukorral vízgőz fölött fehéredésig. Adjuk a krémhez a kinyomkodott zselatint, oldjuk fel, majd forgassuk hozzá a krémsajtot, és dolgozzuk simára.
Keverjük simára a pudingport a hideg tejjel, a vaníliarúd kikapart magjaival és a vaníliás joghurttal. Végül forgassuk a tojásos krémhez a kemény habbá vert tejszínnel együtt. Töltsük meg a lapokat a krém 3/4 részével, helyezzük egymásra, majd vonjuk be a sütemény tetejét és oldalát is a krémmel. Végül tegyük a hűtőbe 1 éjszakára.
A meggyszószhoz pároljuk a meggyet a cukorral addig, míg a cukor feloldódik. Pürésítsük botmixerrel, adjuk hozzá reszelt csokit, a kakaóport, a mézet és a tejszínt. Melegítsük meg, végül adjuk hozzá a meggylikőrt.
Egy desszertpohárba öntsünk néhány evőkanálnyit a szószból, majd fagylaltkanállal szaggassunk gömböket a piskótás-krémes szeletből. Tálaljuk tejszínhabbal és durvára vágott mogyoróval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.