Elkészítés: 2 tálat veszünk elő: egyet a nedves, egyet pedig a száraz hozzávalókhoz. Összekeverjük alaposan a lisztet, a sütőport, a kakaóport, a szódabikarbónát és a fahéjat, a másik tálban pedig a tojást, a cukrot, az olajat, a kefírt és a vaníliás cukrot, majd ehhez hozzáadjuk a lisztes keveréket, belekeverjük az apró darabokra tört étcsokit, a pürésített banánt, a málnát és a rumot/konyakot, majd az eperdzsemet. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt muffinformába, kb. mindegyik forma feléig. 15-18 perc sütés elég neki, tűpróbával ellenőrizzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.