Elkészítés: A vajat a cukorral és a tojásokkal habosra keverjük robotgéppel, majd a lisztet a sütőporral és a kakaóval átszitáljuk, és a tojásos krémhez adjuk, keverőlapáttal keverjük tovább, majd a tejet is hozzáöntjük.
A muffinformákba tesszük a papírkapszlikat, és a jól kikevert masszával 3/4 részig töltjük őket. A tetejét csokoládé cseppekkel rakjuk ki, és 200 fokos előmelegített sütőben 20 percig sütjük, 180 fokon.
Hagyjuk kihűlni a kész sütiket.
Addig a tejszínt a cukorral felverjük kemény habbá, és egy keveset félreteszünk belőle, majd a többihez a cukrozott kakaót is hozzákeverjük.
Csillagcsöves nyomózsákból koszorúkat nyomunk mindegyik kapszliból kivett muffin tetejére. A félretett tejszínhabból külön még csillagot nyomunk rá, majd a közepébe marcipángolyókat rakunk díszítésként, amit a nyers marcipánból formáztunk ki. Ezután kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.