Elkészítés: A cukrot a margarinnal és a tojássárgákkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a liszt+kakaópor+sütőpor keveréket és a tejet, majd ezzel is simára keverjük. A hagyományos piskótatésztánál sűrűbb masszát kell kapnunk. Kikent, lisztezett tepsiben, előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Ezalatt a fehérjét felverjük, majd gőz fölött tovább verjük, s közben 2-3 adagban hozzáadjuk a porcukrot.
A kisült tésztára rásimítjuk a habot, és ha még nem elég kemény, vissza lehet tenni 5-10 percig a sütőbe.
A tetejére a fél tábla csokit megolvasztjuk az olajjal, és evőkanállal rácsurgatjuk a habra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.