Elkészítés: 1. A tojások fehérjéből csipet sóval kemény habot verünk. A tojássárgáját a cukorral krémesre keverjük. A csokoládét durvára összevágjuk, vízgőz felett felolvasztjuk, majd a margarinnal és a likőrrel együtt a sárgájához adjuk. Ha összedolgoztuk, belekeverjük a lisztet és a kakaót is. Végül belekanalazzuk a tojáshabot is.
2. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. A masszát kisebb, kb. 2 dl-es, kikent formákba töltjük, és a sütőben 20-25 percig sütjük.
3. Közben a szobahőmérsékletű málnát pürésítjük, majd szitán átszűrjük. Hozzáadjuk a porcukrot.
4. A kész süteményeket tányérra borítjuk, rákanalazzuk a málnapürét, megszórjuk a pisztáciával, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.