Elkészítés: A piskótához a tojásfehérjét kemény habbá verjük. A lisztet a kakaóporral és a sütőporral összekeverjük,a habbal váltakozva hozzáadjuk a cukorral kikevert tojássárgájához. Sütőpapírral bélelt tortaformában tűpróbáig sütjük.
Elkészítjük a krémet: a pudingporból, a cukorból és a tejből pudingot főzünk, lehűtjük. A kihűlt pudingot robotgéppel krémesre keverjük, majd a porcukorral habosra vert margarint is hozzáadjuk, végül a kakaóport is belekeverjük.
A kész piskótát 3 részre vágjuk, a csokis krémmel megkenjük a rétegeket, az egész tortát is bevonjuk vele a végén. Csokidarával vagy más csokis dísszel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.