Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A sárgáit 2 kanál cukorral habosra, a fehérjéket pedig a maradék cukorral kemény habbá verjük.
A csokoládékat felolvasztjuk és a tojássárgákhoz keverjük, majd hozzávegyítjük a kemény habbá vert tejszínt (ez utóbbiból hagyjunk egy keveset, amit a poharak aljába rakunk, hogy szebben mutasson). Az egészet könnyedén hozzákeverjük a
tojásfehérje-habhoz.
A masszát beleöntjük a tejszínhabos poharakba. A tetejét tejszínhabbal, csokoládéreszelékkel és gyümölccsel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.