Elkészítés: A 8 tojás sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőport, a lisztet és a kakaót, jól összedolgozzuk. A keményre vert tojásfehérjét óvatosan a kikevert masszához kavarjuk. Vajjal kikent tortaformában kisütjük. Ha kihűlt, 3 felé vágjuk.
A töltelékhez a tejcsokit gőzfürdőben felolvasztjuk, majd kikeverjük a vajjal. A legalsó lapot meglocsoljuk 2 evőkanál pálinkával, megkenjük a csokis krém felével, megszórjuk a magvazott meggyel, majd rákenjük az 1 csomag vaníliás cukorral felvert tejszín felét, és ráhelyezzük a következő lapot. Ezt ugyanúgy rétegezzük, mint az előzőt. Rátesszük a felső lapot, meglocsoljuk a maradék pálinkával.
A díszítéshez a csokit felolvasztjuk, kikeverjük a vajjal. Ezzel a krémmel megkenjük a torta oldalát és tetejét, a maradékból habrózsákat nyomunk a tetejére. A torta oldalát mandulával díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.