Előkészítés:
A sütőport összekeverjük a liszttel. A banánt meghámozzuk, és villával szétnyomkodjuk. A sütőt 180 C-fokra előmelegítjük. Kivajazunk egy normál méretű tepsit.
Elkészítés:
1. A margarint összekeverjük a cukorral és a banánnal, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, majd belekeverjük a sütőporos lisztet és a csokoládédarát. A tepsibe simítjuk a tésztát, és kb. 20 percig sütjük, majd a tepsiben kissé hűlni hagyjuk.
2. A mázhoz a tortabevonót nagyobb darabokra törjük, és a margarinnal együtt, vízfürdőben megolvasztjuk. Simára keverjük, és bevonjuk vele a kihűlt tészta tetejét. Szeletelve kínáljuk. (Ha a mázat fényesebbre, lágyabbra szeretnénk, a margarin helyett olajjal keverjük el az olvasztott csokoládét.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.