Elkészítés: A vajat a cukorral, a tojásokkal és a tejszínnel habosra verjük, majd belekeverjük a csokoládéforgácsot és a lisztet.
A gofrisütőt olajjal kikenjük, lezárjuk és felforrósítjuk. A felnyított sütő alsó lapjára teszünk annyi tésztamasszát, hogy sülés közben ne csorduljon ki, majd a sütő fedelét lezárjuk, és az ostyákat 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük.
Tálalhatjuk önmagában, keményre vert tejszínhabbal és friss idénygyümölccsel, szörpökkel leöntve, sodóval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.