Elkészítés: A tésztához felolvasztjuk a vajat és az étcsokit, langyosra hűtve belekeverjük a tojássárgáját, majd a lisztet és a diót. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét a cukorral, és a tésztához adjuk. Egy 26-cm-es gömbölyű formát kivajazunk és lisztezünk, így tesszük bele a tésztát, és megsütjük kb. 15 perc alatt.
Én csak házi készítésű gesztenyét szoktam használni, bármilyen ilyen jellegű süteménynél. Egy kicsit meglazítjuk a mascarpone sajtkrémet, és beletesszük a 25 dkg gesztenyemasszát, utána felverjük keményre a tejszínhabot, és ebbe a végefelé beleteszünk 1 csomag habfixálót és cukrot. A két anyagot összekeverjük, és rásimitjuk a kész tortalapra.
A tetejére felolvasztjuk az étcsokit 5-6 kanál tejszínnel, és ezt öntjük a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.