Elkészítés: A felhevített zsíron a hús minden oldalát elősütjük, majd félretesszük.
A megmaradt zsíron az apróra vágott hagymát megpirítjuk, rátesszük a pirospaprikát, beletesszük a húst, felengedjük vörösborral, majd annyi vizet öntünk rá, amennyi a húst ellepi. Zúzott fokhagymával, cseresznyepaprikával, sóval ízesítjük, és ha felforrt, lassú tűzön, lefedve puhára pároljuk.
Elkészítjük a túrógaluskát. A túrót összegyúrjuk a tojásokkal, majd a liszttel. Evőkanállal nagy galuskákat szaggatunk, és forró, sós vízben kifőzzük.
Tálalás előtt a húst felszeleteljük, a párolólét leszűrjük (ha kell, forralással sűrítjük).
A hússzeleteket a túrós galuskával, a mártással és kevés túróval körítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.