Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A burgonyát és a répát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, rátesszük a burgonyát és répát. Gyakori kevergetés mellett rövid ideig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, beletesszük a fokhagymát, jól elkeverjük, és amikor már habzik a liszt, beleöntjük a füstölt levet. Ha szükséges, sózzuk. Kíméletesen főzzük 20 percig. Falatnyi darabokra vágjuk a csülköt, a levesbe tesszük, és még 10 percig főzzük. Tálalás előtt megszórjuk a snidlinggel.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 468 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.