Előkészítés: A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A burgonyát és a répát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, megfuttatjuk rajta a hagymát, rátesszük a burgonyát és répát. Gyakori kevergetés mellett rövid ideig pirítjuk. Megszórjuk a liszttel, beletesszük a fokhagymát, jól elkeverjük, és amikor már habzik a liszt, beleöntjük a füstölt levet. Ha szükséges, sózzuk. Kíméletesen főzzük 20 percig. Falatnyi darabokra vágjuk a csülköt, a levesbe tesszük, és még 10 percig főzzük. Tálalás előtt megszórjuk a snidlinggel.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 468 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.