Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét félig felverjük, hozzáadjuk a cukor felét, majd kemény habbá verjük. A cukor másik felét hozzáadjuk a tojássárgákhoz, és habosra keverjük. Hozzászitáljuk a kakaóport, összekeverjük, végül beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét.
Sütőpapírral bélelt tepsire öntjük a tésztát, széles pengéjű késsel szétterítjük, és előmelegített, 190 fokos sütőben sütjük 15-20 percig.
Majd nyirkos (enyhén cukrozott) konyharuhára tesszük, megkenjük a töltelékkel, feltekerjük, becsavarjuk a konyharuhába, és így hagyjuk, amíg ki nem hűl.
A csokimázhoz vízgőz fölött felolvasztjuk a csokit 1 evőkanálnyi napraforgóolajjal, majd a kihűlt piskótatekercset bevonjuk vele, végül megszórjuk színes cukorgolyókkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.