Elkészítés: Legelőször a kockákra vágott krumplit teszem fel sós vízben főni. Majd a cukkinit (héjastul, ha zsenge) kockákra vágom, megszórom ételízesítővel, rádobom a fokhagymát, összekeverem, és egy tálban félreteszem.
Ezután elkészítem a szalonnakockákat: kevés olajon üvegesre sütöm, ekkorra a krumpli félig meg is fő, szűrőkanállal kiveszem a vízből, és mehet is a szalonnás olajba. Kicsit megdinsztelem, majd beleszórom a cukkinit és a zsályát, kevés lével kevergetve összerottyantom, majd felöntöm. Nem baj, ha a krumpli szétmegy, sőt jó is, legalább nem kell majd sűríteni. Megszórom borssal. Míg fő, kóstolgatom, mennyi só kell bele. Ha túl sok leve marad, akkor szórok bele egy kis zabpelyhet, azzal sűrítem. Ha az utánsózás ellenére kevés lenne benne az íz (néha előfordul), tehetünk bele egy kevés majorannát, az jól harmonizál vele, csak vigyázzunk, mert, ha túlzásba visszük, el is ronthatja.
A snidlinget a tálalás előtt teszem bele, de nem a tányérokra: belekeverem az egészbe, de már nem főzöm vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.