Elkészítés: A kölest külön megfőzzük.
A hagymákat felaprítjuk, és olajon kicsit pároljuk, majd hozzáadjuk a héjától megfosztott paradicsomok egy részét (ebből lesz a szaft), kicsit később mehet bele a feldarabolt cukkini és a többi paradicsomszelet is. Meghintjük sóval ésfűszerekkel, de tehetünk bele külön is zöldfűszert, borsot. Én roppanósan szeretem, de lehet egészen puhára is párolni.
Mikor kész, összekeverjük a kölessel (barna rizzsel), és megvárjuk, míg összeérnek az ízek.
A végén meghinthetjük az egészet pirított szezámmaggal, érdemes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.