Elkészítés: Összevágtam egy hagymát, üvegesre pirítottam, majd hozzáadtam a felkarikázott cukkínit, és felöntöttem annyi vízzel, amennyi ellepte. Vagy 15 percig pároltam, megfűszereztem, és beletettem a kockára vágott paradicsomot. Folyamatosan pótoltam az elpárolgott vizet, majd amikor a zöldségek körül sűrű szaft képződött, beletettem 3 db macisajtot, és addig kevergettem, míg nagyjából felolvadtak a darabkái. Megfőztem a tésztát, rátettem a cukkínis feltétet, megszórtam reszelt sajttal, és forrón tálaltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.