Elkészítés: Az olajon a vöröshagymát megpároljuk, s kis idő után a húst is hozzáadjuk. Sóval, borssal és szerecsendióval ízesítjük.
A cukkinit és a padlizsánt (hámozás után) karikákra vágjuk.
Egy hőállótálat kivajazunk, és meghintjük zsemlemorzsával. Két tojásból sűrű, sós palacsintatésztát készítünk. Ebbe beleforgatjuk a padlizsánkarikákat, és tepsibe pakoljuk, majd rásimítjuk a dinsztelt darált húst. Erre tesszük a cukkinikarikákat, s kicsit
sózzuk.
Majd a 2 tojást, 2 kanál búzadarát, a tejfölt összekeverjük, és ráöntjük a tetejére. Megszórjuk reszelt sajttal, és előmelegített sütőben rózsaszínre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.