Elkészítés: A vaníliarudat éles késsel hosszában behasítom úgy, hogy a végén egy kis szakasz egyben tartsa. Egy rozsdamentes lábosba öntöm a tejet és a tejszínt, beledobom a vaníliarudat, felforralom. Félrehúzom, és megvárom, míg kihűl.
Közben szétválasztom a tojásokat (a fehérjét félreteszem – készülhetnek belőle pl. kókuszcsókok). Egy nagyobb keverőtálban kézi habverővel a tojások sárgájához keverem a cukrot és a keményítőt. A már langyos vaníliás tejes keverékből kiveszem a rudat, éles késsel kikaparom a magokat, amiket visszateszek a folyadékba, majd lassan ismét melegíteni kezdem. Közben folyamatos keverés mellett hozzáadom a tojásos keveréket. Mérsékelt tűzön kb. 3-4 perc alatt besűrítem. Illatos, sima krémet kapok, mely sokféle módon fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.