Elkészítés: A vajat robotgép segítségével habosra keverjük. A porcukrot a liszttel, a keményítővel és a sütőporral elvegyítjük, és a vajkrémre szitáljuk, hozzáadjuk a vanília kikapart belsejét, és 1-2 evőkanál jéghideg vízzel alaposan összekeverjük. Fóliába csomagolva hűtőszekrénybe tesszük legalább 1 órára.
Pihentetés után a tésztából gyorsan 38 darab cseresznye nagyságú golyót formázunk, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk. Mindegyik tetejét villával egy kicsit megnyomjuk /laposabb és mintás lesz/.
Előmelegített sütőben 175 fokon tepsinként 12 percig sütjük, miután kihűltek, porcukorral meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.