Elkészítés: A zöldségeket és a hagymát megtisztítjuk, összevágjuk, az olívaolajon lepirítjuk. Felöntjük a fehérborral, visszaforraljuk, hogy az alkohol elfőjön belőle. Hozzáadjuk a curryt, kicsit pirítjuk, majd felöntjük az alaplével, és a zöldségeket puhára főzzük.
Hozzáadjuk a tejszínt, ezzel is felforraljuk, majd krémesre turmixoljuk. Átpasszírozzuk.
A gombóchoz a darált húshoz adjuk a finomra vágott fokhagymát és rozmaringot, sózzuk, borsozzuk, és kevés garam masala fűszert adunk hozzá. Sütőben 180 fokon 10-15perc alatt megsütjük. A levesbe szedjük, és 8-10 percig főzzük tovább a levesben.
A paradicsomokat negyedekre vágjuk, a koriandert felaprítjuk. Összekeverjük, és egy csipetnyi római köményt teszünk hozzá.
Tálaláskor a leves tetejére tesszük a paradicsomot, majd vékony chiliszállal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.