Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. A cukkinit félkarikára vágjuk, a mangót szeletekre, a zsenge zöldhagymákat félbe és nagyobb darabokra. Sós vizet teszünk fel forrni a tésztának. A lazacot kockákra vágjuk.
A halat sózzuk, borsozzuk, és a vaj felén 2-3 perc alatt körbesütjük.
A maradék vajon megfuttatjuk a zöldségeket, rátesszük a curryt, elkeverjük, majd az alaplével felöntjük. Beletesszük a tejszínt, a mangót, és az elősütött halat. Összepároljuk, ha szükséges, sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a citromlevet.
A forró vízben megfőzzük a tésztát, leszűrjük, és összeforgatjuk a halas raguval. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.