Elkészítés: Miután mindent megtisztítottam, a vöröshagymát vékonyan felszeletelem, és a zsír felével megdinsztelem. Beleteszem a fűszerpaprikát, babérlevelet és a feldarabolt dagadót /kb. 3-4 cm széles darabokra szoktam vágni/. Felengedem annyi vízzel, hogy ellepje a húst, sózom, borsozom, és fedő alatt 3/4 puhaságúra főzöm. Közben a káposztát kimosom, majd hozzáadom a húshoz. Annyi vizet teszek hozzá, hogy ellepje a káposztát is. Addig főzöm, míg a hús teljesen megpuhul. Ekkor a maradék zsírral és a liszttel világos rántást készítek, berántom. Ha kell, még ízesítem, és jól összeforralom. A jó borsozás és a babérlevél fontos!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.