Elkészítés: Miután mindent megtisztítottam, a vöröshagymát vékonyan felszeletelem, és a zsír felével megdinsztelem. Beleteszem a fűszerpaprikát, babérlevelet és a feldarabolt dagadót /kb. 3-4 cm széles darabokra szoktam vágni/. Felengedem annyi vízzel, hogy ellepje a húst, sózom, borsozom, és fedő alatt 3/4 puhaságúra főzöm. Közben a káposztát kimosom, majd hozzáadom a húshoz. Annyi vizet teszek hozzá, hogy ellepje a káposztát is. Addig főzöm, míg a hús teljesen megpuhul. Ekkor a maradék zsírral és a liszttel világos rántást készítek, berántom. Ha kell, még ízesítem, és jól összeforralom. A jó borsozás és a babérlevél fontos!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.