Elkészítés: A fokhagymát össszezúzom, és sóval, őrölt köménnyel, borssal, pirospaprikával egy kis tálkában jól öszekevert masszát készítek. Annyi legyen, hogy egyenletesen be tudjam kenni vele a dagadó egész felületét. Ezután a dagadót nagyon szorosan összegöngyölítem, majd spárgával szorosan összekötöm. Kizsírozott tepsibe vagy tálba teszem, a tetejét bekenem egy kis zsírral, és készre sütöm. Ha melegen fogyasztom, hagymás törtkrumplit adok mellé. Salátát bőven, idény szerint. Kitűnően alkalmas hidegen szendvicseknek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.