Elkészítés: A 4 tojás sárgáját a 25 dkg cukorral és az 1 csomag vaníliás cukorral jól elkeverjük, lassan folyatva hozzáadjuk az 1 dl étolajat és az 1 dl langyos vizet. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük. Összekeverjük a két masszát, majd beleszitáljuk az 1 csomag sütőport, és a 25 dkg lisztet. Óvatosan összekeverjük, és ízesítjük mazsolával (de tehetünk bele bármilyen aszalt gyümölcsöt felaprítva, vagy reszelt citrom héját). Vajazott-lisztezett kuglófformába diót aprítunk, és erre öntjük rá a massza 2/3-ad részét. A maradékot a két evőkanál kakaóporral elkeverjük, és a sárga massza tetejére öntjük. 160 fokos sütőben 60 percig sütjük. Ha megsült, hagyjuk hűlni a formában, majd kiborítjuk, és porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.