Elkészítés: A hagymákat olajon megpirítom, mehet bele a paprika, a paradicsom, a darált hús, sózom, fűszerezem és fedő alatt, néha kevergetve 5-6 percig párolom, majd belekerülnek a kisebb darabokra vágott, megpucolt zöldségek, és addig párolom együtt őket, amíg a levét elveszti. A kelbimbó és a ceruzabab a tetejére kerül, ezt nem rakom a húshoz.
A rizst megfőzöm sós vízben és leszűröm.
Egy tepsibe alulra öntöm a zöldséges-húsos keveréket, rásimítom a rizst, majd a zöldbabbal megszórom és a kelbimbókat is szépen elhelyezem rajta.
A tejfölt összekeverem a tojással, ezzel leöntöm az egészet, elsimítom, hogy mindenhova jusson, végül szalonnaszeletekkel beborítom, és egy kis tárkonnyal meghintem.
Alufóliával lefedem, és előmelegített sütőben 200 fokon 45 percig sütöm, majd leveszem a fóliát, és további 15 percig sütöm, amíg a szalonna ropogósra sül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.