Elkészítés: A gombáknak kiveszem a törzsét. A rizst megfőzöm, keverőtálba teszem. A sajtokat lereszelem.
A hagymákat, paprikákat aprítom, a bacont szeletelem, kevés olívaolajon megdinsztelem, majd hozzáadom a darált húst, fehéredésig dinsztelem. Beleteszem a keverőtálba, fűszerezem, ütök bele 1 tojást, sózom, borsozom, megszórom paprikával, összekeverem.
A szószhoz egy nyél nélküli serpenyőben a hagymákat olívaolajon megdinsztelem, hozzáadom a paradicsompúrét, öntök hozzá vizet, ketchupot, chiliszószt, fűszerezem, felforralom. Belehelyezem a gombafejeket, mellé a törzseket, a gombafejekbe pakolom a tölteléket, teszek rá chilipaprikát, valamint rozmaring és kakukkfű ágakat. Fedő alatt rotyogtatom.
Majd ráteszem a füstölt sajtot, kis idő multán a trappistát, melléteszem az időközben megfőtt és megpucolt krumplikat, sózom, fűszerezem, öntök rá vörösbort, s a serpenyőt beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe, és grill fokozaton aranybarnára sűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.