A krumplit előfőzöm. Közben az újhagymát karikára vágom, a fokhagymát aprítom, a paprikát, paradicsomot és a gombát kockára vágom, a mángoldot felszeletelem.
Egy serpenyőben kevés zsíron a hagymákat és a mángold szárát megdinsztelem, hozzáadom a húst. Amikor a hús kifehéredett, beleteszem a paprikát, a paradicsomot és a gombát. Fűszerezem, belevágom a chilit. A végén belerakom a mángoldot is.
A ragut betöltöm a csülökbe, egy spárgával összekötöm, s egy kizsírozott serpenyőbe rakom.
A krumplikat megpucolom, s a csülök mellé pakolom. Sózom, borsozom. A csülökre és a krumplikra ráhelyezem a kakukkfű és rozmaring szálakat.
Beteszem a 180 C fokra előmelegített sütőbe 45 percre. Félidőben öntök a csülökre sört. Ezt többször megismétlem, kanalazok a zsiradékból is. A végén átkapcsolok grill fokozatra (200 C fok), s még bő 10 percig barnítom.
A tálaláskor szeletelek a csülökből, ami nem volt könnyű a sok töltelék miatt. Így nem lett szép a szelet, de annál finomabb volt az étel. Természetesen krumpli is került a tányérra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.