Elkészítés: A lisztet, a feldarabolt vajat, a tejet, a cukrot, a sót és az élesztőport összekeverjük. A tésztát hólyagosra dolgozzuk, meleg helyen 1 órát kelesztjük.
A tésztát vékonyra nyújtjuk, és liszttel behintett gyümölcstorta formába nyomkodjuk. Felül 3 cm magas peremet képezünk. Az almát keskeny szeletekre vágjuk, a datolyát csíkokra szeljük, a tésztára halmozzuk. Rászórjuk a cukrot és a szeletelt mandulát.
A joghurtot, a tojást, a vaníliás cukrot és a citromhéjat összekeverjük, a tésztára öntjük. Előmelegített sütőben 180 fokon 35-40 percig sütjük. A formában hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.