A hagymát apróra vágjuk, kevés zsiradékon megpároljuk, majd rádobjuk a csíkokra vágott húst is, sózzuk, borsozzuk, és fehéredésig kevergetve pároljuk. Megszórjuk pirospaprikával és köménymaggal, és tehetünk bele, 2-3 babérlevelet is. Kb 1 dl vizet öntünk rá és lefedve, olykor megkevergetve, puhára főzzük, ha szükséges, kevés vizet öntsünk alá.
Amikor a hús már félpuha, hozzáadjuk a bőrétől megfosztott, csíkokra vágott debrecenit is és összeforraljuk. Én rizzsel, és savanyúsággal kínáltam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.