A hagymát apróra, a húst, a szalonnát, a sonkát, a csemege uborkát vékony csíkokra vágjuk.
A szalonnát kipirítjuk, hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük. Rátesszük a húst, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a paradicsompürét, és mindig csak kevés vizet aláöntve lassan pároljuk. Amikor kb. 20 perc múlva a hús félig már megpuhult, hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát. Ha a hús már puha, beletesszük a csemege uborkát is. Átpirítjuk és levesszük a tűzhelyről.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.