Elkészítés: A lisztet a vajjal vagy margarinnal összemorzsoljuk, majd a porcukorral, a vaníliás cukorral, a sütőporral és az egész tojással rugalmas tésztává gyúrjuk. Ha kell, kevés jéghideg vizet is dolgozunk bele. Két egyforma részre vágjuk, a kakaót az egyikben simára dolgozzuk. Folpackba csomagolva legalább egy órára hűtőszekrénybe rakjuk. A sütőt 200 fokra (gáz 6. fokozat) bemelegítjük. A kétféle tésztát külön-külön két mm vastag lappá nyújtjuk, és négy-öt cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. A sárga korongokra kristálycukrot nyomkodunk. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetve 13-15 perc alatt megsütjük, még langyosan lefejtjük a papírról, és hagyjuk kihűlni. Egy-egy sárga korongot egy-egy barnával valamilyen pikáns lekvárral (meggy-, ribiszke- vagy málnadzsemmel) összeragasztunk, és úgy fektetjük tálra, hogy a világos, cukros fele kerüljön felülre. Fémdobozba zárva sokáig frissen eltartható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.