Elkészítés: A piskótához a hozzávalókat összekeverjük, mikróban pontosan 3 perc alatt megsütjük.
A vaníliaöntethez a pudingport elkészítünk a leírás szerint, eritrittel édesítjük. 1 púpos evőkanál tojásfehérjeport 0,5 dl vízzel felverünk, hozzákeverjük a pudinghoz, beleszórunk 1 marék diót, 1 marék mazsolát
A csokiöntethez a kakaóport az eritrittel összekeverjük, és apránként adagolva a tejet híg csokikrémet készítünk.
Ha mindezzel megvagyunk, a piskótát kockára vágjuk. Egy tálba tesszük a piskóta felét, rummal meglocsoljuk, ráöntjük a vaníliás és a csokis öntet felét, még egyszer ugyanígy rétegezzük. A tetejét megszórjuk kakaóporral.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.