1. A tojásokat 30 dkg cukorral, tejföllel krémesre keverjük. A 30 dkg lisztet, a sütőport, egy késhegynyi fahéjat ,8 dkg darált diót összekeverjük és az előbbiekhez keverjük.
2. A tésztamasszát két részre osztjuk. A tepsit szilikonos sütőpapírral béleljük. Két lapot sütünk belőle 180 fokra melegített sütőben.
3. A krémhez a tejet a maradék liszttel simára keverjük, hozzáadunk 10 dkg cukrot és felfőzzük. Kihűtjük, majd a vajjal, rummal, fahéjjal habosra keverjük. A krémet elfelezzük. A felét a két lap közé töltjük, a másik felét a tetejére simítjuk. Olvasztott csokoládéval lecsurgatjuk.
4. Hűtőbe tesszük, majd 1-2 óra múlva szeletelhetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.