1. A tojásokat 30 dkg cukorral, tejföllel krémesre keverjük. A 30 dkg lisztet, a sütőport, egy késhegynyi fahéjat ,8 dkg darált diót összekeverjük és az előbbiekhez keverjük.
2. A tésztamasszát két részre osztjuk. A tepsit szilikonos sütőpapírral béleljük. Két lapot sütünk belőle 180 fokra melegített sütőben.
3. A krémhez a tejet a maradék liszttel simára keverjük, hozzáadunk 10 dkg cukrot és felfőzzük. Kihűtjük, majd a vajjal, rummal, fahéjjal habosra keverjük. A krémet elfelezzük. A felét a két lap közé töltjük, a másik felét a tetejére simítjuk. Olvasztott csokoládéval lecsurgatjuk.
4. Hűtőbe tesszük, majd 1-2 óra múlva szeletelhetjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.