Elkészítés: 1. A vajat 15 dkg cukorral habosra keverjük, majd az őrölt diót és a lisztet is belekeverjük. A habbá vert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk. Kikent, lisztezett közepes nagyságú tepsiben, forró sütőben 10 percig sütjük.
2. Kikeverjük a tojássárgáját a cukorral, a forró tésztára kenjük, visszatesszük a sütőbe. Rászárítjuk, vigyázva, hogy ne barnuljon meg.
3. A krémhez a diót 1 evőkanál vízzel, a vajjal és a cukorral kikeverjük.
A kihűlt tésztára kenjük. Tetejét megszórjuk őrölt dióval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.