Elkészítés: A tésztához a tojások sárgáit a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a kávét, beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet és beleforgatjuk a diót. A tojások fehérjét a sóval kemény habbá verjük, a tésztába forgatjuk.
Kikent, közepes tepsibe simítjuk a tésztát, előmelegített 180 fokos sütőben kb. 25-30 perc alatt megsütjük. A tésztát a tepsiben kihűtjük, majd kiborítjuk, a papírt lehúzzuk.
A krémhez a pudingporhoz adjuk az instant kávét, 3 evőkanál cukorral és kevés hideg tejjel kikeverjük. A többi tejet felforraljuk, majd a pudingos keverékkel lassan összefőzzük, kihűtjük.
A vajat a porcukorral habosra keverjük, majd apránként hozzákeverjük a pudingos krémet.
A tésztát hosszában két felé vágjuk, fele krémmel a lapot megkenjük, majd a fedőlapra kenjük a krém másik felét.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a sütemény tetejét bevonjuk vele.
Tortadarával vagy csokireszelékkel meghintjük, és 1-2 órás hűtés után tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.