Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral, a vajjal elmorzsoljuk, majd jól összedolgozzuk a 3 tojás sárgájával.
A töltelékhez az 5 tojásfehérjét felverjük habnak, beletesszük a 25 dkg darált diót és mogyorót, a cukrot és a citrom levét. Jól kikeverjük.
A tésztából diónyi golyókat gyúrunk, kilapítjuk, vékonyra nyújtjuk, a felére ráhalmozzuk a tölteléket, befedjük a maradék tésztakorongokkal.
A megtöltött tésztákat tepsibe rakjuk, tojássárgával megkenjük, és előmelegített sütőben megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.