Elkészítés: Egy közepes tepsit kibélelünk ostya tortalappal. Csak a tepsi szélét zsírozzuk, lisztezzük. A tortalapot megkenjük baracklekvárral.
A tojássárgákat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk a diót és a zsemlemorzsát, végül beleforgatjuk a keményre vert fehérjét, majd a megkent tortalapra öntjük, előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez 2 tojást és 2 tojássárgáját 6
kanál porcukorral, 1 kanál kakaóval gőz felett megfőzünk. Ha kihűlt, 25 dkg margarint adunk hozzá, habosra keverjük, és belekeverünk egy kevés darált kávét. A krémet rákenjük a piskótára.
Néhány órát hagyjuk összeérni az ízeket, majd szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.