Elkészítés: A halfiléket megmossuk, leszárítjuk, megsózzuk, letakarjuk, és a hűtőben 20 percig pihentetjük. A zellert megtisztítjuk, megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A körethez a burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk, és kevés sós vízben puhára főzzük.
Felforrósítjuk a margarint, megfuttatjuk rajta a zellert, majd kevés vizet öntünk alá, és roppanósra pároljuk, ügyelve, hogy ne maradjon alatta víz. A tűzről levéve összekeverjük a dióval.
A mártáshoz kis edénybe öntjük a borecetet, a citromlevet, és 2 evőkanál vízzel a felére beforraljuk. A margarint langyos helyre (fűtőtestre) tesszük, hogy felolvadjon, és szétváljon az írótól. Hőálló keverőtálba tesszük a tojássárgákat, beleöntjük a beforralt ecetet, majd a vízgőz felett - ügyelve, hogy a víz ne forrjon alatta - 3-4 percen át habverővel habosítjuk. Ekkor levesszük a vízgőzről, és folyamatos keverés mellett a vaj tiszta részét belecsurgatjuk. Sózzuk, ha kell, citromlevet tehetünk még hozzá.
Serpenyőben felforrósítjuk az olajat, a halakat bőrös felükkel lefelé beletesszük, közepes lángon sütjük, majd megfordítjuk, a másik oldalát is megpirítjuk, kivesszük.
A halat a diós zellerrel rétegezve tányérra helyezzük, és mellészedjük a petrezselyemmel megszórt főtt burgonyát. Végül körbelocsoljuk a mártással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.