Elkészítés: Először is meg kell kérni a hentest, hogy a hájat dobálja be a hús mellé, mikor azt darálja. Ezt kevesen csinálják meg, de a barátaim tapasztalata szerint akár le is lehet reszelni vagy aprítani a hájat, és azután a marhacombhoz keverni.
A húspogácsákhoz minden alapanyagot összekutyulsz, és legalább 1 órát pihenteted a hűtőben, végül kevés olajon grillserpenyőben centi vastag lepénykéket sütsz. Eléggé összeugrik sütéskor, nagyobbakat érdemes készíteni.
Nálunk az a szokás, hogy a továbbiakban minden hozzávalót szépen összeaprítva az asztalra pakolok, és mindenki megcsinálja a saját hamburgerét. A zsömlét félbevágás után kicsit érdemes megpirítani. Nem ázik úgy el, és az íze is jobb.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.