Elkészítés: A tésztához a cukrot, a tojásokat és a margarint jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és a sütőport. A kapott massza felét a kikent tepsibe öntjük, a másik felébe belekeverjük a kakaóport, és a sárga masszán elegyengetjük. Megszórjuk kimagozott meggyel, és megsütjük.
A krémhez a tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk. A margarint a cukorral és a citromlével kikeverjük, majd a két krémet összedolgozzuk. A kihűlt tészta tetejére kenjük.
A tetejét csokidarával megszórjuk, vagy 5 dkg tortabevonót (nekem mindig kevésnek tűnik, úgyhogy ne sajnáljuk róla) felolvasztunk gőz fölött 1/2 dl olajat hozzáadva, majd a krémre kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.