Előkészítés: A paprikát, az uborkát, a hagymát, a fokhagymát, megtisztítjuk, megmossuk, és apróra vágjuk. A gombát megmossuk, szárát óvatosan kitörjük. A szárat apróra vágjuk.
Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk a zöldségkockákkal, a tojással, 1 evőkanál mustárral, 4 evőkanál ásványvízzel, és sóval, borssal ízesítjük. Megkenünk vajjal nyolc nagy darab alufólianégyzetet, amibe be tudjuk majd csomagolni a gombákat. A sütőt 220 fokra előmelegítjük (gázsütő 4. fokozat) A húsos masszából 8 gombócot formázunk, és belenyomjuk 1-1 darab gombába. A maradék gombákat ráborítjuk, az egészet becsomagoljuk az alufóliába. A sütőben kb. 15 percig sütjük. Közben összekeverjük a vajat a maradék 6 evőkanál mustárral, sóval és borssal fűszerezzük. Kibontjuk a gombákat, és szétosztjuk rajtuk a mustáros vajat.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.