Előkészítés: A paprikát, az uborkát, a hagymát, a fokhagymát, megtisztítjuk, megmossuk, és apróra vágjuk. A gombát megmossuk, szárát óvatosan kitörjük. A szárat apróra vágjuk.
Elkészítés: A darált húst összedolgozzuk a zöldségkockákkal, a tojással, 1 evőkanál mustárral, 4 evőkanál ásványvízzel, és sóval, borssal ízesítjük. Megkenünk vajjal nyolc nagy darab alufólianégyzetet, amibe be tudjuk majd csomagolni a gombákat. A sütőt 220 fokra előmelegítjük (gázsütő 4. fokozat) A húsos masszából 8 gombócot formázunk, és belenyomjuk 1-1 darab gombába. A maradék gombákat ráborítjuk, az egészet becsomagoljuk az alufóliába. A sütőben kb. 15 percig sütjük. Közben összekeverjük a vajat a maradék 6 evőkanál mustárral, sóval és borssal fűszerezzük. Kibontjuk a gombákat, és szétosztjuk rajtuk a mustáros vajat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.