A tésztához a tojást és a tojássárgáját robotgéppel legmagasabb fokozaton 1 percig verjük habosra, apránként 1 perc alatt adjuk hozzá a cukrot, a vanillincukrot és az instant kávéport, még 2 percig keverjük tovább. A lisztet és a sütőport szitáljuk a tojáskrémre, forgassuk bele a legalacsonyabb fokozaton rövid idő alatt.
A tésztát töltsük nagy nyílású habzsákba, egymástól elegendő távolságra nyomjunk negyven egyforma méretű halmot a sütőpapírral bélelt sütőlapokra, szitáljunk apró lyukú szűrővel kávéport a tetejükre.
Előmelegített sütőben 180°C -on sütőlaponként süssük körülbelül 12 percig.
A kekszeket húzzuk a sütőpapírral együtt sütőrácsra, hagyjuk hűlni.
A töltelékhez a csokoládét törjük darabokra, a kókuszzsírral és a cseresznyepálinkával edényben, vízfürdőben lassú tűzön keverés közben olvasszuk fel (ne legyen túl forró, hogy ki ne fusson!), hagyjuk hűlni.
A csokoládémasszát a robotgép keverőjével keverjük simára, két-két kekszet ragasszunk össze a csokoládékrémmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.