Elkészítés: A fél csirkemelleket lapjában bevágjuk, kihajtjuk, kissé kiverjük, majd megsózzuk. Nagy szeleteket kapunk. A füstölt sajtot a zsemlemorzsával és a fűszerkeverék felével összeforgatjuk. A hússzeleteket először a felvert tojásba, majd a füstölt sajtos keverékbe forgatva bebundázzuk.
Az olajat széles serpenyőben felforrósítjuk, majd a zúzott fokhagymát rárakjuk, épp csak elkeverjük, máris rakjuk rá a sajtos hússzeleteket. Oldalanként kb. 4 percig sütjük.
A paradicsommártást a maradék olaszos fűszerkeverékkel elkeverjük, sózzuk, majd a kétharmadát közepes méretű tűzálló tálba öntjük. A sült csirkemellszeleteket rárakjuk, a maradék mártással leöntjük, reszelt sajttal meghintjük. Forróra melegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Spagettitésztával tálaljuk, melyet kifőzés után kevés olajban megforgatunk és meghintjük petrezselyemlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.