Elkészítés: A piskótához a tojásokat kettéválasztom, és a fehérjéket egy csipet sóval berakom a hűtőbe. A sárgákat a forró vízzel és a porcukorral legalább 5 percig habosra kavarom. A lisztbe kavarom a sütőport, és a sárgához szitálom, jól összekeverem. Egy 26-cm-es tortaformát sütőpapírral kibélelek, a sütőmet begyújtom 175 fokra. A fehérjéket kemény habbá - szinte túróssá - keverem, és egy nagy lapát segítségével óvatosan a lisztes masszámba forgatom-keverem. Beleöntöm a formába, elegyengetem, és berakom 10 percre sülni, ezután a 160 fokra csökkentem a hőt, és 30 percig sütöm a tésztát.
Közben a tejjel, a porcukorral, a vaníliás cukorral és pudinggal kemény pudingot főzök. Gőz fölött megolvasztom a csokikat, és a még forró pudingba keverem. Lehűtöm. Megnézem 30 perc után a tésztát, hurkapálcával, és ha nem jó, akkor még visszateszem 10 percre. Ha a krém kihűlt, akkor belekeverem a margarint. Ha nagyon csomós, akkor én be szoktam vetni a botturmixot, mert azzal habos krémet kapok. Ha a torta is kihűlt, akkor keresztben 3 felé vágom, betöltöm a krémmel, és lehet is díszíteni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.